1 | 2 | 3 | 4 | 5

 

              

  ecoprovocarea 1      "Apa"     
                            EcOambasadori, voluntari, simpatizanți ai activităților ecologice și invitați de la Școala Mihai Viteazu, au participat la campania de conștientizare cu tema "Apa", în data de 10.05.2019, ora 11,00.
           Campania a avut ca scop să sensibilizeze participanții cu privire la poluarea apei, la irosirea ei când o lăsăm să curgă inutil, la metode de reducere a consumului de apă, la ceea ce înseamna viața fără apă în unele țări de pe glob.
            La această acțiune au participat elevii din ciclul primar, gimnazial și licealai Colegiului Economic, împreună cu profesori și elevi de la Școala gimnazială Mihai Viteazu. Un program artistic a completat campania de conștientizare.

 

 

Febra Proiectului EcOprovocarea a cuprins intreaga scoala si in prima luna de primavara elevii claselor I-IV condusi de domnele invatatoare: Baicu Ecaterina, Beia Alina, Dutu Catalina, Gheorghiu Mihaela, Ianache Georgeta, Radu Maria, Rosu Mihaela, Vlascianu Nicoleta, Voinea Mariana, alaturi de membrii echipei de targuri din cadrul Proiectului condusi de dna Adriana Negrila, au organizat Targuri de Flori confectionate manual pe care le-au ,,vandut” in schimbul materialelor reciclabile.

Targurile au avut un real succes si au reusit sa puna in valoarea creativitatea, spiritul de echipa, ambitia, initiativa, responsabilitatea si indemanarea elevilor participant.